«Operasjon Sult»

Her fester barndoms­vennene sammen. Nå møtes de i retten som rivaler

I april 2015 skal Metkel Betew (39) og Saber Imran (39) ha møtt David Toska (42) for å avtale Munch-dusøren. To måneder etterpå skal «Onkel Skrue» ha blitt forsøkt drept.

FESTER: På et bilde fra 1998 er Metkel Betew (39) og Imran «Onkel Skrue» Saber (39) på raveparty. De har vært venner siden barndommen. Betew er nå tiltalt for å ha forsøkt å drepe Saber. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
FESTER: På et bilde fra 1998 er Metkel Betew (39) og Imran «Onkel Skrue» Saber (39) på raveparty. De har vært venner siden barndommen. Betew er nå tiltalt for å ha forsøkt å drepe Saber. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Under rettssaken mot tidligere Bandidos-leder Lars Harnes og Nokas-dømte Metkel Betew (39) og 11 andre tiltalte onsdag, var sikkerheten til Imran «Skrue» Saber (39) tema.

Ifølge tiltalen er de tiltalte involvert i en hardkokt kriminell gjeng ledet av Nokas-dømte Metkel Betew (39), og har drevet narkotikainnførsel, våpenanskaffelser og lagt spektakulære ransplaner som omfattet et anslag mot et verditransportfly på Gardermoen. I tillegg er Harnes og Betew tiltalt for å ha forsøkt å drepe Saber. Alle nekter straffskyld.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer