Her fikk far, sønn og samboer helsa ødelagt

Nakkeslengskadde Svein Vidar (35) krever 1,5 mill i erstatning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) 7. juli 1999 smalt det på E-18 ved Lillesand. Svein Vidar Knutsen stoppet bilen sin da personbilen foran stanset for en fotgjenger.

I speilet kunne han se at en bil med campingvogn ikke hadde planer om å stoppe.

Den moste inn i Knutsens bil bakfra, med en fart på mellom 30 og 40 kilometer i timen, slik at Knutsens bil ble dyttet inn i bilen foran med stor kraft.

- Både sønnen min, som den gang var fem år gammel, samboeren min og jeg ble skadd i kollisjonen, og sliter til dags dato med senskader, sier Svein Vidar Knutsen til Dagbladet.no.

Å jobbe er umulig, og Knutsen mottar midlertidig uførestønad fra Folketrygden. Sønnen (13) sliter med samsynet, har fått konsentrasjonsvansker og klarer ikke være i en vanlig skoleklasse.

- Jeg frykter at sønnen min blir ufør før han har vært i arbeidslivet, med den mangelfulle oppfølgingen han får, sier Knutsen.

Kråkenes-metoden

Selv om Svein Vidar Knutsen har fått påvist «ligament- og membranskader i øvre nakkeregion», vant han ikke fram med sitt erstatningskrav på drøyt 1,5 millioner kroner i Oslo tingrett i desember 2005.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer