- Her fikk «Jan» servert barnesex på telefon

Den religiøse friluftsmannen fra Østlandet har en mørk hemmelighet.

TELESEX: Her er kontoret til Koseprat.no. Foto: Privat
TELESEX: Her er kontoret til Koseprat.no. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Han har i flere år kjøpt telefonsex med «barn» hos Koseprat.no. «Jan» innrømmer selv dette overfor Dagbladet, etter at han er konfrontert med at han står oppført som stamkunde i en av selskapets logger. I loggen står det at mannen ville snakke med «Lisbeth 14 år».

- Det er ikke noe jeg er stolt av, og jeg er ikke pedofil, sier «Jan» til Dagbladet.

- Men telesexen var et bra pengesluk ei stund. Jeg var nok en stamkunde.

Koseprat.no drives av selskapet Abacom. Dette eies av Oslo-kvinnen Jennie Røyert (30), gjennom investeringsselskapet Jennie Invest. Dagbladet avslørte i forrige uke hvordan Abacom har tilbudt pedo- og dyresextjenester på telefon. Selskapet har lurt kunder til å bruke penger på telesex gjennom falske Facebook-profiler. Kripos er varslet om selskapet.

Fikk et kick Til vanlig har «Jan» en helt ordinær jobb og stabil vennekrets, han er glad i naturen og er troende. Ingen som kjenner ham vet at han har brukt titusenvis av kroner på telesex over en periode på omkring 10 år.

Hvor mye penger han har brukt til sammen aner han ikke. Han sammenligner telefonsexen med nettpoker og gambling.

- Det ble som en mani for meg. Jeg ringte mest for spenninga, og for kicket av å gjøre noe som var litt farlig, sier «Jan» til Dagbladet.

- Selv om jeg likte å «snakke med mindreårige» på telefon, har jeg ikke barnepornobilder hjemme. Og jeg har aldri vært i kontakt med politiet på grunn av dette, understreker han.

Ond sirkel - Trigget telesexen lystene og fantasiene om mindreårige hos deg?

- Ja, det ble som en ond sirkel. Fantasiene om mindreårige ble trigget gjennom telefonen. Det var så lett å få tak i det. Men jeg vet med meg selv at jeg ikke har noe problem med dette i virkeligheten, sier friluftsmannen.

- Var det bare du som ringte dem, eller ble du også oppringt?

- De har ringt meg mange ganger, også etter at jeg sa jeg ikke ville snakke mer med dem.

Ingen spørsmål «Jan» sier det nå er flere uker siden sist han ble kontaktet av Koseprat.no.

NEKTER: Koseprat.no-eier Jennie Røyert insisterer gjennom sin advokat på at hun ikke kjenner til at selskapet har tilbudt barnesex på telefon. Foto: Privat
NEKTER: Koseprat.no-eier Jennie Røyert insisterer gjennom sin advokat på at hun ikke kjenner til at selskapet har tilbudt barnesex på telefon. Foto: Privat Vis mer

- Sa telefonvertinnene noen gang i fra at det du gjorde kunne være ulovlig?

- Nei, aldri. Jeg forklarte dem tidlig hva det var jeg ville snakke om, og det var de helt med på.

Jennie Røyerts advokat Tomm Skaug sier hans klient er opprørt over det mannen forklarer:

Kripos-kontakt - Hvis dette har skjedd er det et uttrykkelig brudd på instruksen, som kan være straffbart. Konsulentene er selvstendig næringsdrivende, og Jennie har gitt en en klar instruks hvor det står at dette ikke skal skje, sier Skaug til Dagbladet.

Skaug har selv sendt et brev til Kripos, der han ber om et møte mellom politioverbetjent John Ståle Stamnes, seg selv og Jennie Røyert.

- Røyert har interesse av å få full klarhet i grunnlaget og det nærmere innhold i mistankene som fremsettes og hva som konkret kan ha foregått av ulovligheter, uten hennes vitende, skriver Skaug i brevet.

Dette er saken:

• Dagbladet har via dokumentasjon og kilder avslørt hvordan Koseprat.no tilbyr kunder simulerte pedotjenester og dyresex.

• Flere kilder sier kunder opparbeider seg gigantgjeld, og falske Facebook-profiler brukes for å lokke til seg kunder.

• Koseprat.no driftes av selskapet Abacom AS.

• Abacom eies av Jennie Invest (66 prosent) og New Partner Invest (34 prosent).

• Bak investeringsselskapet står Jennie Røyert (30). Som medeier har hun Svein Erik Muus (69).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer