Her finkjemmer politiet ekteparets hjem

Jakter på bevis i saken rundt Agnes Elisabeth Müller (36), som fryktes drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FORSAND (Dagbladet): Nå saumfarer krimteknikere familiehjemmet til Agnes Elisabeth Müller (36) og ektemannen (34), som nå er siktet for drap, i Forsand i Rogaland.

Dagbladet var til stede på pressekonferansen som ble avholdt på Stavanger politihus i 11-tida i dag, der det kom fram at politiet mener ektemannen har drept Agnes. Han er siktet for forsettelig drap på Müller, men nekter all straffskyld.

Politiet utelukker at forsvinningen skyldes en ulykke.

- Vi tror nå at Agnes er drept. Det er skjellig grunn til å mistenke ektefellen til Agnes for å ha drept henne, sa påtaleansvarlig i saken, Kristin Nord-Varhaug, til Dagbladet.

Ekteparet - som har to barn - er tyske, men har bodd i Norge i flere år.

FRYKTES DREPT: Agnes Elisabeth Müller (36) har vært savnet siden 16. april. Foto: Politiet
FRYKTES DREPT: Agnes Elisabeth Müller (36) har vært savnet siden 16. april. Foto: Politiet Vis mer

Lokalavisa Aftenbladet skriver i dag at paret skulle separere seg, og at Müller etter planen skulle flytte tilbake til Tyskland. Det skal også skal ha blitt foretatt en meklertakst på ekteparets eiendom på Eikeland i Espedalen, ifølge avisa.

- Omstendighetene rundt forholdet mellom de to er selvfølgelig noe vi etterforsker, men det vil jeg ikke gå noe nærmere inn på, sa Nord-Varhaug til Dagbladet om påstandene.

Tobarnsmoren er fortsatt savnet, og søket etter henne pågår fortsatt for fullt.

- Det er veldig utfordrende at vi ikke vet hvor Agnes er. Vi jobber bredt med å forsøke å finne henne, sier Nord-Varhaug.

Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer