Her finner de vrakdeler og lik

Franske myndigheter avventer, mens pårørende ber om at det denne gangen stemmer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

 

|||   (Dagbladet.no): De første bildene har begynt å tikke inn fra de angivelige vrak- og likfunnene i Atlanterhavet som brasilianske myndigheter varslet om i går kveld.

- Vi kan bekrefte at vi i dag morges, klokken 08.14, hentet opp fra vannet vrakdeler og lik som tilhørte Air France flighten, sa luftforsvarstalsmann Jorge Amaral på en pressekonferanse.

Denne gangen mener de å være sikre på at vrakrestene stammer fra Air France flight 447 som sporløst forsvant mandag morgen. Også to lik, begge menn, skal a blitt funnet ved vrakrestene. De er ikke identifisert, men på grunn av vrakrestene rundt dem er myndighetene sikre på at de stammer i fra flyet.

Riktig serienummer

De to likene og en blå stol, en skinnkoffert og en ryggsekk ble funnet om lag 640 kilometer nordøst for øya Fernando de Noronha utenfor den nordlige kysten av Brasil. Funnene ble gjort klokka 08.14 lokal tid - 13.14 norsk tid.

Ryggsekken inneholdt en laptop, og det ble også funnet en oksygenmaske lik de som faller ned fra taket i fly under trykkfall.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer