Her finner politiet en hvit ankelsokk lik den Sigrid hadde på seg

I går ettermiddag hadde politiet mottatt over 1400 tips, og tipsmengden stiger hele tida. Nå ber de om flere etterforskere.

NYTT SOKKFUNN:  I går fant personer fra det frivillige søket en hvit sokk i skogbrynet ved Skøyenåsen skole. Politiet kom og sikret funnet. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
NYTT SOKKFUNN: I går fant personer fra det frivillige søket en hvit sokk i skogbrynet ved Skøyenåsen skole. Politiet kom og sikret funnet. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En uke har gått siden Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) forsvant etter at hun hadde vært på besøk hos en venninne - og skulle gå de rundt to kilometerne hjem til familiens hus på Østensj.

Jenta hadde lovet å være hjemme 00.30, men dukket aldri opp.

Siden da har politiet brukt store ressurser på saken, og ifølge politioverbetjent Grethe Lien Metlid ved Seksjon for volds- og seksualforbrytelser har de allerede fått forsterkninger.

Men dette er ikke dette nok.

Bedt om bistand I går ettermiddag hadde politiet mottatt over 1400 tips, og tipsmengden stiger hele tida, ifølge Metlid.

- Antall tips øker voldsomt, og de kommer via flere kanaler. Det er en utfordring å gå gjennom disse, og derfor er vi avhengig av ytterligere ressurser, sier hun og forteller at politiet fra før jobber lange dager med etterforskningsarbeidet.

- Saken krever mye av etterforskerne, og mange jobber til langt utpå natta. Vi gjør alt vi kan gjøre så fort vi kan, fordi saken krever en viss intensitet.

Seksjonen har derfor bedt om flere politibetjenter fra Oslo politidistrikt fra mandag av. Primært ønsker de seg «avhørere» - for å få unna tipsene som strømmer inn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer