Her flykter hun etter å ha dyttet mann ned på T-baneskinnene

- Jeg visste at han ville bli truffet av toget. Da lukket jeg øynene, sier fortvilt vitne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For under en måned siden ble lesere verden rundt sjokkert av New York Posts forside som viste en hjelpeløs mann like før han ble påkjørt av T-banen i New York. Han ble dyttet ned på skinnene og mistet livet.

I går skjedde det samme igjen. En kvinne dyttet det som skal ha vært en fremmed mann ned på skinnene i Queens, og mannen ble truffet av toget og omkom, skriver New York Post.

- Hun dyttet ham bare ned på skinnene. Så løp hun sin vei. Jeg skrek og lukket øynene, sier vitnet Tenzing Tegeng (21) til avisa.

- Jeg visste at han kom til å bli truffet av toget. Det var derfor jeg lukket øynene. Jeg ville ikke se det, sier hun.

- Visste ikke en gang at hun var der En politikilde sier til avisa at offeret ikke fikk noen form for varsel om hva som skulle skje. Kvinnen skal ha sneket seg fram bak ham før hun dyttet ham ned på skinnene.

- Han visste ikke en gang at hun var der, sier politikilden.

For vitnene ble det et grusomt syn.

- Jeg kunne se ham og jeg kunne se toget som kom. Og det var ingenting jeg kunne gjøre. Jeg var så hjelpesløs. Han prøvde å komme seg opp, men alt gikk så fort, sier Tegeng.

Øverst i denne saken kan du se det siste sporet politiet har etter kvinnen. Det er en overvåkningsvideo som viser hvordan hun løper vekk fra åstedet.

- Så på at offeret døde Forrige gang det skjedde, for litt under en måned siden, var det en 30-årig mann som sto bak drapet. Han har tilstått ugjerningen og fortalt at han ble stående og se på at offeret døde.

30-åringen skal ikke ha vist noen tegn på anger, men forklart at offeret, 58-årige Ki Suk Han, ikke lot ham være alene på perrongen.

30-åringen er en gammel kjenning av politiet. Han har blitt arrestert en rekke ganger i New York og har i tillegg et langt rulleblad i delstaten Pennsylvania. 

58 år gamle Han var innvandrer fra Korea, og etterlater seg kone og en tenåringsdatter. Enka sier til New York Post at de to hadde hatt en krangel den dagen han ble drept, og at mannen var beruset og sint da han dro mot Manhattan for å hente et pass.

I ettertid skal politiet ha funnet en vodka-flaske som mannen hadde på seg da han ble drept.