Her føres sverdmannen bort etter å ha drept halve familien

Jutas Csanad Horvath (24) hogget ihjel fire familiemedlemmer med machete.

ANGREP FAMILIEN: Jutas Csanad Horvath (24) blir her brakt inn i en bil etter at han skal ha drept fire familiemedlemmer, i tillegg til å påføre fire andre alvorlige skader. Foto: Reuters/Bernadett Szabo/NTB Scanpix
ANGREP FAMILIEN: Jutas Csanad Horvath (24) blir her brakt inn i en bil etter at han skal ha drept fire familiemedlemmer, i tillegg til å påføre fire andre alvorlige skader. Foto: Reuters/Bernadett Szabo/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det var en brutal handling. Det er alt jeg kan si, sier talsmann Laszlo Garamvolgyi ved politiet i den lille ungarske landsbyen Kulcs til den ungarske avisa EVZ.

Drepte halve familien Hele familien var samlet da 24 år gamle Jutas Csanad Horvath tok fram en machete etter familiebråk. Han skal ha drept sin far, bror og besteforeldre, mens han skadet sin mor, syster og en ytterligere slektning. De er nå innlagt på sykehus med alvorlige skader.

Lokale medier melder at det skal ha vært en het diskusjon eller krangel som utløste blodbadet. 24-åringen skal ha gjemt seg i en busk etter drapet, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Store antiterror-styrker rykket ut etter meldingen om det som hadde skjedd fordi det kom meldinger om at han hadde tatt gisler. 24-åringen ble pågrepet uten å gjøre motstand og skal nå være sendt til behandling med omfattende skader som han pådro seg under massakren.

Rystet Den lille landsbyen Kulcs er nå rystet over det som har skjedd.

- Tragedien inntraff i en helt vanlig familie, sa borgermester Csaba Kiss.

- Vi er sjokkert, og vi ville aldri trodd at noe som dette kunne skje i en rolig by som denne. Hvis jeg hadde forlatt huset noen minutter tidligere, kunne jeg vært død nå, sier en nabo til EVZ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer