Ti år siden Martine-drapet:

Her forlater Martine og Farouk nattklubben

Video viser de siste observasjonene av Martine Vik Magnussen før hun ble funnet drept.

TI ÅR: Videoen fra 2008 viser studenten Martine Vik Magnussen som forlater nattklubben i London sammen med Farouk Abdulhak. Hun ble meldt savnet dagen etter, og senere funnet voldtatt og drept i leilighetskomplekset hvor Abdulhak bodde. Onsdag 14. mars 2018 markeres tiårsdagen for drapet på Magnussen. Samme dag frigir britisk politi videoen fra natta da hun ble drept. Video: Scotland YardVis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er i dag ti år siden den norske studenten Martine Vik Magnussen (23) ble funnet drept i kjelleren av et leilighetskompleks i London.

I den forbindelse frigjør Scotland Yard en video av den drapsmistenkte Farouk Abdulhak og Martine Vik Magnussen idet de sammen forlater nattklubben Maddox i London.

Ifølge politiet viser videoen en glad og avslappet Vik Magnussen, som er ute og feirer en eksamen.

Dro sammen

23 år gamle Martine var student på Regent's College i London, da hun natt til fredag 14. mars 2008 ble voldtatt og drept. De siste observasjonene av henne ble gjort på utestedet Maddox ved tretida denne natta.

Hun forlot utestedet sammen med medstudenten Farouk Abdulhak, og de skal ha gått sammen inn i en drosje. Etter det ble hun aldri sett i live.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer