Her forsøker tyven å ta seg inn i båten

Tyveribølge langs Sunnmøres kyst.

BRÅKJEKK TYV:  Sunnmørskysten har vært plaget av en rekke tyverier på småbåtshavner. Søndag forsøkte en seg ved Tørla i Ålesund, uten at politet er kjent med om han fikk med seg noe. Foto: Politiet i Sunnmøre
BRÅKJEKK TYV: Sunnmørskysten har vært plaget av en rekke tyverier på småbåtshavner. Søndag forsøkte en seg ved Tørla i Ålesund, uten at politet er kjent med om han fikk med seg noe. Foto: Politiet i Sunnmøre Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Klokken halv seks søndag fanget et overvåkningskamera opp et innbruddsforsøk på en båt i Ålesund, skriver Sunnmørsposten.

Politiet melder om at gjerningsmannen ikke skal ha kommet seg inn i båten, som lå til kai ved Tørla, men oppfordrer likevel båteiere i området til å sjekke båtene sine.

- Han var veldig målrettet og vi har liten grunn til å tro at denne båten er den eneste som har fått besøk, sier operasjonsleder Borge Amdam til Dagbladet og etterspør tips i saken.

Politiet i Sunnmøre melder om at de har fått inn mange meldinger om innbrudd langs sunnmørskysten i løpet av de siste månedene.

- De går ofte etter litt mindre båter med store motorer. Lørdag måtte vi ut på båtjakt etter en lokal mann som hadde stukket av etter et innbrudd, men vi fant han heldigvis sovende i båten dagen etter, sier Borge Amdam.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer