Her forstår de at ballet ikke blir helt som planlagt

Gjengen sto klare og ventet på blitsen da balkongen raste sammen under dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det skal være drømmekvelden for amerikanske tenåringer, og da kanskje særlig blant jentene. Men for en gruppe ungdommer fra Churubusco High School i den amerikanske delstaten Indiana ble ball-kvelden en heller dramatisk affære.

Da alle vennene hadde stilt seg opp på rekke og rad i finstasen og det perfekte bildet skulle tas, gikk nemlig alt galt. Mens kameraene fanget det hele på film, kollapset nemlig balkongen ungdommene sto på.

Videoen av hendelsen har gått sin seiersgang på nettet, og er blitt vist på de største amerikanske TV-kanalene. På Today Show snakket også Morgan Young, den uheldige tenåringen som hadde invitert til kalaset, ut.

- Vi kjente at balkongen begynte å bøye seg litt. Så hørte vi knekket og masse skrik, før alle lo av det til slutt, sier hun.

Det kom noe positivt ut av det hele også - iallfall for gutta.

- Jentene holdt seg fast i rekkverket for harde livet, mens vi måtte holde oss fast i jentene, så det ordnet seg bra, det, ler Young.

Mora hennes, Tanya Young, filmet det hele. Det er hennes video du kan se øverst i denne saken. Hun tok det ikke like bra som dattera.

- Plutselig hørte vi braket og så datt balkongen sammen. Jeg ble rundt ti år eldre på den korte tida, sier Tanya Young.

- Men da jeg kom fram til ungene så jeg at noen av dem smilte litt, sier hun.

Ungdommene slapp unna det hele med et par mindre sår og noen blåmerker.