Her forsvinner Anders (21)

Dette bildet tatt av et overvåkingskamera natt til søndag er et av de få sporene politiet har etter den savnede studenten Anders Opdal (21).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Bergen fortsatte i ettermiddag letingen etter den savnede Anders Opdal. Bildet er tatt av et overvåkingskamera ved Nordea bank på Bradbenken natt til søndag 20. oktober kl. 02.36, samme natt som Opdal forsvant.

Opdal hadde vært en tur med noen kamerater på byen, men skilte senere lag. Klokka 02.36 tar overvåkingskamerat dette bildet, som viser han på vei nordover, i retning mot hjemmet i Ytre Sandviken, skriver Bergens Tidendes nettutgave. Noen minutter seinere ser en bussjåfør Anders ved Tollstasjonen på Skoltegrunnskaien. Der slutter alle spor.

Tre uavhengige vitner skal ha observert den savnede 21-åringen i området rundt drosjekøen på bryggen mellom klokken 02.30 og 03.00.

Så langt har politiet ikke fått bekreftet om han har tatt drosje eller ikke.

Leter med hunder

Politiet fortsatte i ettermiddag letingen, men skal så langt ikke ha funnet noen spor. I en pressemelding opplyser politiet at de vil sette inn hunder i søket ved 21-åringens hjem og ved Skoltegrunnskaia.

Hvis han ikke blir funnet i dag vil politiet vurdere å gjenoppta søk med dykkere i morgen. Gårsdagens søk i Vågen ga ingen spor.

- Det ble søkt fra Skoltegrunnskaien til Zachariasbryggen, og ut til hurtigbåtterminalen på den andre siden. Sikten var god i området da søket ble gjennomført, sier underbrannmester ved Sandviken Brannstasjon, Gunnar Thorstensen til Bergens Tidende.

Venner lette

Et 30-talls venner av Andreas, som studerer matte ved universitet i Bergen gikk i går rundt spurte etter tips ved alle fakultetene. De har og gjennomført søk fra sentrum og ut mot 21-åringens hjem.

- Vi har søkt overalt der vi tror han kan være og vi har lett veldig grundig i området der han bor. Nå håper vi at flere tips kan begrense området litt. Det er bare veldig mystisk dette her, men vi har fremdeles håp om at han er i live, sier Per Øystein Opdal, Anders sin fetter, til Bergens Tidende.

(Dagbladet.no)

SAVNET: Kl. 02.36 natt til søndag fanget et overvåkingskamera opp dette bildet av Anders Opdal (21). Politi, hunder, dykkere og kamerater leter nå etter den savnede.