Her forsvinner ranerne

De to mennene som ranet Sparebank 1 i Hemsedal, er fortsatt på frifot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har spor som leder oss videre i etterforskningen av saken, men de to er fortsatt ikke tatt, opplyser jourhavende Kirsti Guttormsen i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

Politiet har avhørt flere vitner i saken og forsøker å nøste opp alle tråder for å forsøke å finne de to ranerne.

Det var klokka 14.50 fredag at politiet fikk melding om ranet i banken. To menn kledd i skiklær, en av dem med våpen, truet til seg en ukjent pengesum fra de ansatte i Sparebank 1 i Hemsedal. Så satte de seg inn i en bil, en Chevrolet Tahoe, og kjørte fra stedet. Flukten gikk innover i Grøndalen, en sidedal til Hemsedal, hvor bilen ble funnet forlatt ved en blindvei.

Politiet holder alle muligheter åpne for at ranerne kan ha forsvunnet over fjellet på ski eller med snøscooter. De utelukker heller ikke at ranerne kan ha unnsluppet i en annen bil før politiets veisperringer kom opp.

Det ble det ikke løsnet skudd under ranet og ingen kom fysisk til skade på annen måte. Politiet leter etter to menn som er henholdsvis circa 185 og 190 centimeter høye og grovt bygget. De snakket med svensk/finsk aksent. En av ranerne hadde mørkt hår, mens den andre var blond og hadde piggsveis.

(NTB)