Her fotobomber Malia lillesøsters kyssebilde av Barack og Michelle

Videoen går nettet rundt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Barack Obama ble i går innsatt som president for andre, og siste, gang.

Han ble hyllet av tusenvis av tilhengere og talte om økonomi, krig og homokamp.

Beyonce sang.

Kona Michelle og døtrene Sasha og Malia var selvsagt tilstede. Og nå går et klipp hvor Sasha fotograferer sine kyssende foreldre sin seiersgang på nettet. Storesøster Malia bestemte seg nemlig for å fotobombe søsterens eksponering.

De var ikke de eneste som fotobombet.
 
Og det var ikke det eneste Sasha og Malia fikk oppmerksomhet for i går.

Det oppstod en kort periode et akutt informasjonsbehov blant enkelte for å finne ut hvem «han unge fyren» som tilsynelatende flørtet med dem var. Det viste seg å være fetteren deres Avery Robinson, melder nettstedet Gawker, som tørt bemerker at det er lovlig for søskenbarn å gifte seg i Washington DC, men at det er lite trolig med noen romanser i dette tilfellet.

Til stede ellers var blant andre medlemmene i senatet og representantenes hus og de to tidligere demokratiske presidentene Bill Clinton og Jimmy Carter. De to øvrige tidligere presidentene som fortsatt er i live, George Bush og sønnen George W. Bush deltok ikke på grunn av helsetilstanden til Bush den eldre, opplyste familien.

Mitt Romney var ikke å se.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer