Her frir han i pingvinparken

Foreviget på overvåkningskamera, fridde den unge mannen i London Zoo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en video som Zoological Society of London har lagt ut på sin YouTube-kanal får vi se et frieri litt utenom det vanlige.

Frieriet skal ha funnet sted på selveste valentinsdagen i dyreparken London Zoo. Parken hadde enda ikke åpnet da 27 år gamle James Roberts gikk ned på kne og fikk sitt ja - inne i pingvinparken.

I følge The Telegraph skal Roberts ha fortalt sin 26 år gamle kjæreste Michelle Rogers, at han hadde vunnet en konkuranse som lot dem komme tett inn på pingvinene. At han senere dukket opp i smoking kom som en stor overaskelse.

Roberts skal ha fått muligheten til å fri i parken etter å ha vunnet en konkurranse på sitt lokale kjøpesenter. Juryen skal ha blitt sjarmert av hans historie om hvordan Rogers tok seg av ham etter at han var innblandet i en alvorlig bilulykke, skriver Telegraph.

De to jentene man kan høre i videoen er ansatte ved dyreparken, som tilfeldigvis ble sittende å kommentere det de fikk se på skjermen. Etter først å ha vært et entusiastisk publikum, kommer innrømmelsen - at de egentlig hater Valentines day.