Her fyllekjører den 11 år gamle jenta i 170 km/t

Politijakten i Alabama endte med at jenta havna i grøfta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En 11 år gammel jente ble tirsdag kveld arrestert for fyllekjøring i Alambama USA, skriver Miami Herald.

Kjørte i 170 km/t

Biljakten startet da en politibetjent så bilen kjøre for fort vestover på Alabama 182. Da politiet prøvde å få føreren til å stoppe, kjørte bilen bare enda fortere. Politiet mener at farten var på over 170 km/t. Politijakten er dokumentert på video av kameraet i politibilen.

Politijakten endte med at bilen jenta kjørte i, traff en annen bil. Deretter tok bilen en saltomortale og kjørte av veien. Episoden skjedde nær grensa til Miami.

Politibetjenten ble svært overrasket da han kom bort til bilen og fikk se sjåføren.

Politiet sier at jenta er arrestert for å kjøre under alkoholpåvirket tilstand, bryte fartsloven og for å ha forlatt ulykkesåstedet, melder AP ifølge WBIR.

Høyt alkoholnivå

Biljakten pågikk i nesten 13 kilometer. På tross av at politiet ikke fant alkoholholdige drikker i bilen, tror de at jenta drakk før hun satte seg bak rattet. Ifølge Reuters hadde jenta et alkoholnivå i blodet som ville ha kvalifisert til fyllekjøring for et voksent menneske.

11-åringen blir nå behandlet for mindre skader og er blitt løslatt. Hun er fra Perdido Key i Florida og var på feire sammen med familiemedlemmer som eide bilen.

En rettsinstans for mindreårige i Baldwin fylke vil behandle saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer