Her går 21-åringen til angrep på politiet med brannslokkingsapparat

Møtte opp dagen etter for å si unnskyld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): -  Det var renholdspersonell som varslet politiet. Men det tok over en halvtime før de kom, sier lege ved senteret, Kjell Ove Viken, til Dagbladet.

Den 21 år gamle innbruddstyven fikk dermed god tid til å lage et lite kaos inne på Vennesla og Iveland legevakt onsdag morgen, etter at han hadde brutt seg inn.

Han hadde blant annet hadde knust et vindu, ifølge Fædrelandsvennen.

Sprayet pulver Da politiet kom til stedet brukte innbryddstyven et brannslokkingsapparat i et forsøk på å komme seg unna. Han sprayet pulveret rett mot politiet.

Se dramatikken i videoen øverst i saken.

Tyven prøvde å stikke av fra politiet, men det tok ikke lang tid før de fikk fakket ham. Han ble sendt rett i arresten.

- Heldigvis var legesenteret i drift igjen kort tid etter. Behandlingsrommene var lite berørt av skadene, sier Viken til Dagbladet.

Sa unnskyld Det tok to dager å rydde ordenlig opp etter 21-åringen. Støv fra brannslokkingsapparatet hadde spredt seg over et stort område inne på legesenteret.

Ifølge regionsavisa er 21-åringen anmeldt for vold mot politiet, i tillegg kommer det nok et erstatingskrav fra kommunen.

- Vedkommende kom tilbake til legevakta dagen etter og var dypt ulykkelig over skadene han hadde forårsaket og ba om unnskyldning. Det var sympatisk, synes jeg, sier Viken.