BMW i8

Her går BMWs luksushybrid opp i røyk

- Jeg har aldri opplevd noe liknende. Det var bare restene igjen, sier vitne.

BILBRANN: Luksushybriden BMW i8 brant fullstendig opp da den plutselig tok fyr på riksvei 9 ved Kristiansand. Video: Anders Martinsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Framtidas sportsbil. Slik beskriver BMW luksushybriden i8 på sine nettsider. Med en startpris på 1,4 millioner kroner er det kun solgt drøyt 100 eksemplarer i Norge til nå.

Men for én av bilene er det lite igjen av framtida etter en hendelse på riksvei 9 utenfor Kristiansand mandag.

Inferno på ett minutt

Fotograf Anders Martinsen ble oppmerksom på sportsbilen som sto på en bakketopp da han selv var på vei fra Evje til Kristiansand. Han stoppet for å spørre om føreren hadde behov for hjelp, men skjønte raskt at det var lite han kunne bidra med.

- Jeg så det kom litt røyk fra bilen, så jeg stoppet opp for å se om føreren trengte assistanse. Først spurte jeg om han hadde ringt brannvesenet, men det hadde han ikke. Det var omtrent det eneste jeg rakk før røyken begynte å velte opp fra bilen, sier Martinsen til Dagbladet.

Ifølge fotografen tok det ikke mer enn ett minutt fra han stoppet til hele BMWen var overtent.

Bare restene igjen

Martinsen forteller at han kastet seg på telefonen og fikk ringt brannvesenet. Men i løpet av minuttene som gikk før brannmannskapene kom til stedet, var bilen allerede nærmest gått opp i røyk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer