Her går den skrikende og sparkende kvinnen til angrep på syklisten

Stadig nye trefninger i trafikk-krigen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Krigen mellom bilister og syklister har preget trafikkbildet så vel her hjemme som der ute i den store verden.

Nå er nok en hendelse blitt fanget på film. Siste slag i sykkelkrigen fant sted på en øde landevei nær Bibury i engelske Glouchestershire.

En eldre herremann, iført frakk, sixpence og grønne støvler var ute på en sykkeltur på den idylliske landeveien, omkranset av et vinterkledt januar-landskap.

Men plutselig blir idyllen brutt. Herremannen syklet alt for sakte for kvinnen som kom i bil bak ham.

Som videoen over viser, løper kvinnen etter mannen, mens hun rasende skriker ukvemsord mot ham før hun begynner å sparke og slå på den eldre mannen, som forgjeves forsøker å stoppe kvinnen med temperamentet.

Politiet vil ha tak i kvinnen Det er politiet som har offentliggjort videoen i håp om at de skal klare å få tak i den rasende kvinnen for å straffeforfølge henne. Hendelsen skjedde 28. januar i år, på en lørdag.

Og det var faktisk kvinnen selv som tok kontakt med politiet.

- En kvinne ringte Glouchestershire-politiet for å melde at hun hadde blitt overfalt av en syklist som senket trafikken. Vi prøvde å få tak i kvinnen, men kontaktinformasjonen hun oppga var ikke korrekt, sier en talsmann for politiet ifølge Daily Mail.

Politiet fikk dermed fatt i videoen du kan se over, og den røper at det kanskje ikke var kvinnen som ble overfalt.