Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her går det galt for mora med fireåringen på armen

Trodde hun kunne gå om bord i toget som sto på den andre plattformen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det kunne ha gått virkelig galt da en amerikansk mor falt utfor plattformen på T-banestasjonen Kendall i Cambridge, Massachusetts denne uka.

Kvinnen, som navngis som en 36-åring fra Attleboro av Boston Globe, hadde sin fire år gamle sønn på armen da hun kom gående inn på T-banestasjonen.

Reddet av passasjerene Videoen over er fra overvåkningskameraet på plattformen og viser hvordan kvinnen tilsynelatende ikke får med seg at plattformkanten nærmer seg faretruende.

Heldigvis for kvinnen og fireåringen var det fullt av folk på T-banestasjonen som kom til unnsetning og fikk hentet de to opp før neste tog kom kjørende.

Globe skriver at kvinnen landet på sønnen, men at ingen av de to hadde synlige skader da de ble fraktet vekk og tatt med til Massachusetts General Hospital for undersøkelser.

Ville gå på tog Ifølge Fox Boston har kvinnen forklart til en T-baneinspektør at hun hadde sett at folk gikk på et tog på den nordgående plattformen, og at hun trodde at hun kunne gå om bord fra den sørgående siden.

Nettavisa skriver at T-banen ønsker å takke de som var på plattformen for at de grep inn så fort og dermed fikk avverget en farligere situasjon.

- Hun så bare rett forover og så tydeligvis ikke avgrunnen eller sporene hun falt ned på, sier Joe Pesaturo en talsmann for T-banesystemet til Boston Herald.

- Mora var bekymret for at sønnen hadde slått hodet i fallet, legger Pesaturo til.

Han bekrefter at mora tilsynelatende trodde hun kunne gå om bord i toget som sto på den andre plattformen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media