Her går det galt for Spanky Spangler

Bobilen tok fyr rett rett før et hopp, så landet stuntmannen på nesa.

ON FIRE: Spanky Spanglers bobil tok fyr rett før han skulle gjennomføre et spektakulært hopp. Hoppet gikk også galt, Spanky landet på nesa, men ble reddet ut og kom unna ulykka uten varige mén. Foto: AP
ON FIRE: Spanky Spanglers bobil tok fyr rett før han skulle gjennomføre et spektakulært hopp. Hoppet gikk også galt, Spanky landet på nesa, men ble reddet ut og kom unna ulykka uten varige mén. Foto: APVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Spanky Spangler er ifølge sin egen hjemmeside verdens beste stuntmann med over 22 000 stunts bak seg, og flere verdensrekorder.

Natt til søndag norsk tid, sto våghalsen sammen med sønnen sin Brandy, for underholdningen foran et NASCAR-løp i New Hampshire. Spanky kjørte rundt i en bobil som ble jaget av sønnens politibil.

Det hele gikk fint gjennom flere eksplosjoner, og tilskuerne fikk seg nok en god latter av å lese «HOLD ØLEN MIN, SE DETTE» som Sprady hadde sprayet på siden av bobilen.

Men da bobilen kjørte over et hopp for å fly gjennom lufta over en rekke biler, tok bobilen fyr og fikk en rotasjon framover som gjorde at den krasjlandet med fronten først.

Gikk til ambulanse Det tok flere minutter før redningsmannskap fikk den eldre Spangler ut av bobilen. Til stor applaus kunne han gå på egne bein til en ventende ambulanse.

Spanky Spangler er - nok en gang ifølge egen hjemmeside - kjent i stuntmannmiljøet som «The Original Fall Guy», og ble født til å være stuntmann. Samme hjemmeside påstår at 180 millioner mennesker har sett Spankys stunts bare de siste tre årene. I så fall er det intet annet enn imponerende, siden Youtube-videoen hans med flest klikk har 77 000 visninger.

Uansett, Spanky kom unna nattas bravader uten alvorlige skader, så det er bare å vente på fortsettelsen.

Miljøtiltak I forbindelse med løpet i Condord, New Hampshire, informerte sjefen for NASCAR at «USAs Formel 1» fra og med neste sesong går over til et drivstoff bestående av 15 prosent bioetanol.

- Dette er det mest synlige vi kan gjøre for å vise våre partnere og våre fans at NASCAR går sakte, men sikkert i en miljøvennlig retning, sier Brian France.

Dette kommer på toppen av andre miljøtiltak i billøpet, som at det for hvert grønne flagg plantes ti trær.

Debatten til denne artikkelen er stengt på grunn av spam.

FAIL: Her er en annen ulykke fra Spanky. Foto: AP
FAIL: Her er en annen ulykke fra Spanky. Foto: AP Vis mer