Her går han amok med motorsag inne på puben

Den ivrige røykeren Dean Dinnen (24) ble kastet ut av puben og banket opp. Slik tok han hevn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dean Dinnen (24) fyrte i august i fjor opp en røyk på ikke-røyk-puben The Endyke Pub. Da han ble kastet ut, returnerte han med en bensindrevet motorsag og skremte livet av gjester og ansatte. En person fikk et kutt i armen under desperadoens pubangrep.

Dinnen ble i forrige uke dømt til tre års fengsel for angrepet.

Politiet friga i går overvåkningsbildene som viser angrepet i all sin brutalitet. På videoen ser man Dinnen komme gående mot puben med motorsagen, før han går til angrep innenfor dørene.

Måtte sy 21 sting I den dramatiske videoen ser man hele tiden livredde mennesker flykte fra motorsagdesperadoen. Noen kaster også stoler på ham, men Dinnen oppdager midt under angrepet at personen han var ute etter allerede har gått hjem.

Idet motorsagdesperadoen kommer ut av døra, står en annen gjest klar med en søppelbøtte som han kaster mot Dinnen, som både var full og i narkorus under angrepet. Til slutt klarer gjestene å overmanne Dinnen, før politiet kommer og pågriper ham.

- Jeg måtte opereres og sy 21 sting etter angrepet. Jeg hadde en splint i armen og det var svært vondt. Jeg var borte fra jobben i seks uker, og jeg vil bære med meg dette resten av livet, sier Adrian Pryor, personen som ble skadet under angrepet, til lokalavisa Hull Daily Mail.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer