Her går han amok med motorsag inne på puben

Den ivrige røykeren Dean Dinnen (24) ble kastet ut av puben og banket opp. Slik tok han hevn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dean Dinnen (24) fyrte i august i fjor opp en røyk på ikke-røyk-puben The Endyke Pub. Da han ble kastet ut, returnerte han med en bensindrevet motorsag og skremte livet av gjester og ansatte. En person fikk et kutt i armen under desperadoens pubangrep.

Dinnen ble i forrige uke dømt til tre års fengsel for angrepet.

Politiet friga i går overvåkningsbildene som viser angrepet i all sin brutalitet. På videoen ser man Dinnen komme gående mot puben med motorsagen, før han går til angrep innenfor dørene.

Måtte sy 21 sting I den dramatiske videoen ser man hele tiden livredde mennesker flykte fra motorsagdesperadoen. Noen kaster også stoler på ham, men Dinnen oppdager midt under angrepet at personen han var ute etter allerede har gått hjem.

Idet motorsagdesperadoen kommer ut av døra, står en annen gjest klar med en søppelbøtte som han kaster mot Dinnen, som både var full og i narkorus under angrepet. Til slutt klarer gjestene å overmanne Dinnen, før politiet kommer og pågriper ham.

- Jeg måtte opereres og sy 21 sting etter angrepet. Jeg hadde en splint i armen og det var svært vondt. Jeg var borte fra jobben i seks uker, og jeg vil bære med meg dette resten av livet, sier Adrian Pryor, personen som ble skadet under angrepet, til lokalavisa Hull Daily Mail.

Dommeren i saken mot Dinnen, uttalte følgende under domsavsigelsen.

- Dette var en grusom handling. Det må ha vært svært skremmende for folk. Lyden alene av en av disse maskinene er nok til å skremme livet av mennesker og det skremte livet av mennesker. Tenk deg hvilke skader du kunne ha forårsaket. Det kunne gått mye, mye verre for ditt ene uheldige offer.

Ble banket opp Dinnen innrømmet angrepet under rettssaken og forklarte at han både var full og under påvirkning av narkotika.

- Han tente en sigarett mens han var inne på puben og var svært påvirket av alkohol og narkotika. Han ble tatt utenfor og ble slått flere ganger, «for å ha vist mangel på respekt for puben», sier Richard Woolfall om bakgrunnen for angrepet.

Dinnen kom så tilbake for å skremme dem som hadde slått ham.

- Det han gjorde var fullstendig uakseptabelt. Dinnens intensjon var å skremme de andre. Måten han kom tilbake på var opplagt en forferdelig overraskelse for dem inne på puben og det må ha vært svært skremmende. Det viser hvordan det hele eskalerte ut av kontroll, noe som endte med at mange fryktet for sitt eget liv, sier advokaten.