Her går kvinnen til angrep mot den svenske politikeren

Fra Sverige Demokraterna.

KASTET DRINK: Den svenske politikeren Kent Ekeroth ble oppsøkt og angrepet av en kvinne på et utested i Stockholm natt til fredag. Ekeroth lever under beskyttelse av livvakter som raskt var på plass og fjernet kvinnen. Foto: Leserbilde med tillatelse fra Expressen.
KASTET DRINK: Den svenske politikeren Kent Ekeroth ble oppsøkt og angrepet av en kvinne på et utested i Stockholm natt til fredag. Ekeroth lever under beskyttelse av livvakter som raskt var på plass og fjernet kvinnen. Foto: Leserbilde med tillatelse fra Expressen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politikeren Kent Ekeroth (33) fra Sverigedemokraterna ble angrepet av en kvinne på et utested i Stockholm natt til fredag.

Det melder svenske Expressen.

Kvinnen skal ha oppsøkt Ekeroth og kastet en drink mot ham.

Under beskyttelse Svensk politi bekrefter at Ekeroth er under beskyttelse av livvakter og at han var innblandet i hendelsen natt til fredag.

- Det var relativt udramatisk og den beskyttede personen var aldri utsatt for fare, sier politiets pressesjef Sirpa Franzén til Expressen.

Ekeroth har vært valgt til Sveriges riksdag fra Stockholms län siden 2010. Han er også kjent som en kritiker av islam.

Anmeldt 33-åringen satt ved et bord på utestedet Grand Escalier i Sturegallerian i Stockholm da situasjonen oppsto. En kvinne, med et glass i hånda, oppsøkte Ekeroth før hun kastet innholdet i glasset på ham.

Vitner på stedet skal ha fortalt at Ekeroths sikkerhetsvakter raskt var på plass og fikk fjernet kvinnen. Opptrinnet var likevel nok til at Ekeroth og hans venner forlot stedet kort tid senere.

Kvinnen er anmeldt etter angrepet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.