Her gikk det galt for den uheldige bilføreren

Bilen raste utfor trappa ved Vulkan i Oslo.

KJØRTE UTFOR TRAPPA: Hvordan sjåføren klarte å kjøre bilen utfor trappa ved Vulkan i Oslo er uvisst. - Jeg aner ikke hva som skjedde, men vi satt på et styremøte da vi så bilen plutselig kjøre ned trappa, sier et vitne til Dagbladet. Foto: Privat
KJØRTE UTFOR TRAPPA: Hvordan sjåføren klarte å kjøre bilen utfor trappa ved Vulkan i Oslo er uvisst. - Jeg aner ikke hva som skjedde, men vi satt på et styremøte da vi så bilen plutselig kjøre ned trappa, sier et vitne til Dagbladet. Foto: PrivatVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hvordan sjåføren klarte å kjøre bilen utfor trappa ved Vulkan i Oslo er uvisst.

- Jeg aner ikke hva som skjedde, men vi satt på et styremøte da vi så bilen plutselig kjøre ned trappa, sier et vitne til Dagbladet.

Forfjamset sjåfør Han kan ikke skjønne hvordan bilen klarte å havne utfor trappa.

- Ovenfor trappa er det virkelig trangt. Hvordan sjåføren har klart å styre bilen utfor skjønner jeg ikke. Du skal virkelig ønske å kjøre ned trappa for å få det til, sier vitnet videre.

Han sier det var en forfjamset sjåfør som gikk ut av bilen.

- Bilføreren var en sommerlig kledd herre i lindress med stresskoffert. Jeg vil si han så rimelig forfjamset ut da han gikk ut av bilen.

Bilføreren gikk fra stedet, trolig uten skader.

- Personen virket ikke skadet, bare omtåket. Det er ganske langt ned den trappa, og da sjåføren tittet utfor den bratte trappa, virket han redd, forteller vitnet.

Tok en «Eli Hagen» Viking kom raskt på stedet og fikk fjernet bilen, men personene på styremøte lekte med tanken på å få den fjernet først.

LANGT NED: Flere tilskuere samlet seg for å se den uheldige føreren av bilen som kjørte utfor trappa ved Vulkan i Oslo. Foto: Privat
LANGT NED: Flere tilskuere samlet seg for å se den uheldige føreren av bilen som kjørte utfor trappa ved Vulkan i Oslo. Foto: Privat Vis mer

- Vi satt og lo litt av hele hendelsen og vurderte å snakke med byggefolka nedenfor for å få bilen heist opp tilbake til veien, sier han.

Eli Hagen gjorde tilsvarende stunt og kjørte ned trappa utenfor Slottet i 2001.

- Bilføreren tok rett og slett en «Eli Hagen», ler han.

- Da Eli Hagen kjørte utfor Slottstrappa, skyldte hun jo på tåke. I dag var det lite tåke i Oslo, så jeg lurer på hva forklaringen hans er, sier vitnet til Dagbladet.

SLOTTSTRAPPA: Eli Hagen kjørte i 2001 bilen sin ned trappa utenfor Slottet. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
SLOTTSTRAPPA: Eli Hagen kjørte i 2001 bilen sin ned trappa utenfor Slottet. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer