Her gikk det galt i Horten

En bil havnet opptil fire høydemeter ned i skråningen i Horten i natt, opplyser brannvesenet.

MYE SNØ: Politiet melder om utfordrende forhold på veiene flere steder i landet. Video: Statens vegvesen. Vis mer
Publisert

Torsdag morgen opplyser Brannvesenet i Vestfold at en bil kjørte av Pauliveien i Horten omkring klokka 4 i natt. Bilisten har blitt fraktet til sykehus for undersøkelser.

Brannmester Henrik Oseberg opplyser at bilen havnet utenfor veien i et voldsomt snøvær, og at den ligger på siden, tre-fire høydemeter ned i skråningen. Det var brøytebilsjåføren som var først på stedet, og varslet nødetatene. Brøytebilsjåføren ga også hjelp til bilføreren.

- Bilfører blir sett til av ambulansepersonellet og kjørt til sykehuset for sjekk. Vi vippet bilen tilbake på hjulene og gjorde den strømløs, sier brannmester Henrik Oseberg.

Sikret løse objekter

Til tross for utfordrende værforhold, har det ikke vært flere akutte hendelser i løpet av natta i dette området. Brannvesenet opplyser at de siden søndag har hatt to oppdrag hvor det har blitt sikret løse objekter, og at de rett før midnatt sikret takplater på en liten bod i Horten.

Brannvesenet oppfordrer folk som må ut å kjøre torsdag til å være forberedt på krevende og varierende kjøreforhold. Langs kysten er det mest slaps og nærmest bart, mens det i høyden har kommet svært mye snø, opplyser de.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer