Her gikk det galt

Plutselig tok parkeringsplassen slutt.

OSLO: En litt uheldig bilist havnet utfor en kant på Karihaugen i Oslo, lørdag kveld. Video: Therese Doksheim Skaug Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En bilist på Karihaugen i Oslo fikk seg lørdag ettermiddag et uheldig møte med en kant på en parkeringsplass. Bilder fra Dagbladets reporter på stedet viser en bil som henger fast i et gjerde, med fronten utfor kanten.

Operasjonsleder hos politiet i Oslo, Tore Solberg, sier til Dagbladet at foranledningen for den noe spesielle hendelsen er uklar.

- Føreren har kjørt utfor en parkeringsplass. Det er mulig det har vært noe lek med bilen på parkeringsplassen i forkant, ifølge spor på stedet. Men det er ikke noe som blir anmeldt eller får noen skriftlig reaksjon fra vår side, sier Solberg.

Både politi og bilberger måtte rykke ut i forbindelse med hendelsen. Da politiet kom, var det ingen til stede i bilen.

Ifølge politiet på stedet var muren omkring halvannen meter høy. Til slutt ga også gjerdet etter, og bilen falt ned på veien nedenfor.

- Bileier er på stedet, så vi tar en prat med vedkommende. Det er mulig det har vært litt glatt der. Det ble ingen personskade, men en del materielle skader, sier Solberg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer