Her gjenforenes Ted (53) med mora etter suksessen

Fra å være hjemløs tigger er 53-åringen en ettertraktet stemme i USA.

GJENFORENT: Her gjenforenes Ted Wiliams (53) med mora Julia Williams for første gang på 20 år. Foto: AP Photo/Columbus Dispatch, Doral Chenoweth III/Scanpix
GJENFORENT: Her gjenforenes Ted Wiliams (53) med mora Julia Williams for første gang på 20 år. Foto: AP Photo/Columbus Dispatch, Doral Chenoweth III/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ted Williams (53)  ble oppdaget av lokalavisa The Columbus Dispatch, som synes han hadde et litt annerledes skilt enn de andre uteliggerne i Columbus i Ohio. På skiltet sto det at han hadde en stemme som er guds gave.

Etter at avisa la ut klippet med Williams, har over en million mennesker sett videoen på YouTube. Og så ble han bombardert av jobbtilbud.

- Ikke skuff meg I går ettermiddag lokal tid ble 53-åringen gjenforent med mora Julia (90) i New York - for første gang på 20 år.

- Hei mamma. Du har alltid bedt meg om å be til gud, og jeg har bedt, mamma, sa han da de to møttes.

- Vær snill å ikke skuff meg, sa mora, som var tydelig bekymret over sønnens tidligere misbruk av alkohol og narkotika.

- Det skal jeg ikke, mamma. Jeg er ferdig med alt det, sa han.

På millionprogram Williams fortalte henne om alle jobbtilbudene han hadde fått, og at han allerede har gjort reklamesnutter for makaroni og ost som vil komme på lufta på sportskanalen ESPN under Fight Hunger Bowl.

På «Today Show» på NBC, som sees av rundt fem millioner amerikanere hver morgen, omtalte han den siste tida som helt vanvittig.

- Jeg kunne aldri ha forestilt meg at alt dette bare plutselig skulle komme som en del av livet mitt, sa han.

Williams fikk raskt jobbtilbud både fra produksjonsselskapet NFL Films og basketball-laget Cleveland Cavaliers. Laget ga ham tilbud om en toårskontrakt som speaker på stadionet, i tillegg til at de ville dekke kost og losji.

Mannen med den store stemmen har også sagt ja til å gjøre stemmeoppdrag for TV-kanalen MSNBC, ifølge nyhetsbyrået AP.