Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her gjør motorsyklisten absolutt alt galt

Iført olabukser, t-skjorte og joggesko, droppet motorsyklisten å følge med på veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Motorsyklister er ekstra utsatt i trafikken, derfor er det ekstra viktig å ha både utstyr og innsiden av hodet i orden.

Det fikk en ung australsk mann på en Kawasaki ZX-10 erfare da han iført olabukser og t-skjorte ikke helt skjønte hvorfor motorsyklene foran ham plutselig bremset opp.

Feiende forbi på feil side av veien oppdager aldri den unge mannen lastebilen med henger som tar av foran ham, i stedet kjører han i full fart rett inn i hengeren.

Kawasakien blir knust i tusen biter og den unge mannen flyr av gårde i lufta, utrolig nok uten å pådra seg alvorlige skader.

- Jeg var ute og kjørte en tur og jeg har aldri møtt han som kjørte ZX-10-en før. Da jeg sakket ned, kjørte han fortsatt i full fart og han sa seinere at han aldri så lastebilen, skriver YouTube-brukeren drramascrr, som filmet det hele med et kamera festet på sykkelen.

Videoen er seinere fjernet av YouTube, men den er plukket opp av en rekke motorsykkelsteder som slakter kjøringen til mannen som bør være overlykkelig for at han kun brakk en arm og et bein.

- Jeans? Ja. T-skjorte? Ja. Joggesko? Ja. Inkompetent kjøring av en stor motorsykkel? Ja. Det vi har her er en perfekt oppskrift på en alvorlig ulykke. Selv om skadene bare skal ha vært en brukket arm og bein, bør han aldri få kjøre motorsykkel igjen, skriver magasinet Hell For Leather.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media