<strong>SEIRET:</strong> Det hvite hus har publisert dette bildet av president Barack Obama og visepresident Joe Biden, og deres koner Jill og Michelle - etter at det ble klart at Obama blir sittende som USAs president i fire nye år. Foto: Scanpix
SEIRET: Det hvite hus har publisert dette bildet av president Barack Obama og visepresident Joe Biden, og deres koner Jill og Michelle - etter at det ble klart at Obama blir sittende som USAs president i fire nye år. Foto: Scanpix Vis mer

Her gratulerer USAs mektigste hverandre

Takket kona og «våpenbroren».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På dette bildet gratulerer USAs kanskje aller mektigste hverandre med seieren, etter at Obama i natt ble gjenvalgt som president. 

Joe Biden og kona Jill står sammen med Obama og hans kone Michelle, i det de alle gir hverandre en gratulasjonsklem som følge av nattens gjeve valgkamp.

Barack Obama gikk nettopp av scenen i Chicago, hvor valgvaken fant sted. Obama-familien tok seg god tid til å vinke til tilhengerne mens Stevie Wonders «Signed, Sealed, Delivered» dundret over lydanlegget.

- Jeg har gratulert Mitt Romney og Paul Ryan med en tøft utkjempet valgkamp, sa Obama i sin takketale.

Han var heller ikke sen med å takke visepresident Biden, sin kone Michelle og døtrene deres.

- Jeg vil takke min venn og våpenbror gjennom de fire siste åra - den beste visepresidenten USA noensinne har sett: Joe Biden, sier Obama.

Han takket også sin kone Michelle, som med døtrene Sasha og Malia gikk på scenen med ham. 

- Jeg ville ikke vært hvor jeg er i dag uten kvinnen jeg giftet jeg med for 23 år siden, sa Obama og sikter selvsagt til Michelle.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer