Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her griper hun tak i legens finger - 15 sekunder før hun blir født

Nå går det fantastiske bildet verden rundt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): 9. oktober ble Alicia Atkins innlagt på sykehuset i Phoenix, Arizona i USA, for å føde ved hjelp av keisersnitt.

Den stolte barnefaren, Randy Atkins, var til stede under fødselen, og tok bildet som nå går verden rundt.

LYKKELIGE FORELDRE: Alicia og Randy Atkins ventet i nesten tre måneder før de tok sjansen på å dele bildet med andre.
LYKKELIGE FORELDRE: Alicia og Randy Atkins ventet i nesten tre måneder før de tok sjansen på å dele bildet med andre. Vis mer

- Legen ropte på meg og sa «hei, hun griper tak i fingeren min». Da løp jeg mot dem og tok bildet. Jeg ble stående lamslått og se på det. Det var et helt utrolig bilde, sier Randy til kanalen 3TV.

De var usikre på hvordan andre kom til å reagere på bildet av datteren Nevaeh, som klinger seg til legens finger, og ventet helt til romjula før de la det på Facebook.

Nå er bildet likt av 4000 personer. I tillegg er det delt nesten 2000 ganger.

- Vi hadde ikke trodd vi skulle få så gode tilbakemeldinger. Vi regnet med at flere kom til å være negative og kommentere at «dette var kvalmt», men alle syntes det var noe av det flotteste de hadde sett, sier Alicia.

Som en takk til legen som utførte keisersnittet, trykket Alicia Atkins opp bildet og forærte det til ham. Nå henger det på veggen på kontoret hans.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!