Coronaviruset

Her hadde 25 briter karaokefest

Samtlige deltakere ble bedt om å forlate stedet og arrangørene «tatt hånd om», fastslår politiet.

FESTMÅLTID: Derby-politiet i Storbritannia rykket ut til et større festmåltid i byen natt til søndag. Foto: Derby West Response
FESTMÅLTID: Derby-politiet i Storbritannia rykket ut til et større festmåltid i byen natt til søndag. Foto: Derby West Response Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Derby-politiet i Storbritannia skriver i en Twitter-melding at de «er i sjokk» etter å ha blitt kalt ut til en større fest i byen natt til søndag.

Da politiet ankom stedet, skal de ha møtt på 25 voksne og flere barn som hadde lagt til rette for et større festmåltid med mat, alkohol og høylytt musikk.

- På toppen av to høyttalere sto det også en karaokemaskin, skriver politiet på Twitter.

- Ignorerer råd og regler

1228 personer er nå døde etter å ha blitt smittet av coronaviruset i Storbritannia. Regjeringen har innført strenge tiltak som de sier vil vare lenge for å begrense smittespredningen:

23. mars ble det innført forbud mot ansamlinger av flere enn to personer. Butikker med ikke-nødvendige varer, skoler, barer og restauranter er stengt. Innbyggerne har fått beskjed om å holde seg hjemme. Én utendørs treningsøkt per dag er tillatt, det samme er turer ut for å handle nødvendige varer og strengt nødvendige reiser til arbeidsplasser.

- Det er tydelig at noen fullstendig ignorerer de råd og regler gitt av myndighetene, skriver Derby-politiet på Twitter etter kveldens festligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer