Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Her har du sprit, din jævla hore

Linnéa (20) ble dratt fra dansegulvet og tent fyr på. Den svenske jenta forteller den grusomme historien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

20-åringen opplevde sitt livs mareritt da hun gitt på byen i Stockholm fredagskvelden. I hele går hvilte hun ut hos en god venn, og fortalte samtidig den dramatiske historien til avisa Expressen.

- Jeg har vært så redd i hele natt. Jeg har aldri sett disse mennene før, og håper at jeg aldri kommer til å se dem igjen, sier kvinnen som kaller seg Linnéa fordi hun ikke vil at gjerningsmennene skal vite hennes egentlige navn.

Dratt med nakkegrep

En stund etter midnatt stilte hun seg i baren på Café Tivoli på Södermalm for å bestille et glass vin. Da kom tre velkledde menn i 20-30-årsalderen bort til henne.

- En av dem spurte om jeg virkelig trengte mer å drikke. Jeg hadde ikke drukket spesielt mye og forsto ikke hva han mente, forteller hun til Expressen.

Linnéa gikk mot dansegulvet for å komme unna de merkelige mennene, men de nådde henne raskt igjen. To grep armene hennes og tvang dem bak på ryggen. Den tredje reiv tak i nakken hennes og dro henne med seg.

- «Nå blir du med på toalettet», sa de til meg. Alt gikk så fort at jeg ikke rakk å rope på hjelp.

Tredje grads forbrenning

To stilte seg utenfor toalettet og sperret døra. Den tredje tvang henne inn og dro fram en beholder med brannbar væske. Han helte den over henne og tente på.

- «Her har du sprit, din jævla hore», sa han. Så forsvant han ut fra toalettet, sier Linnéa.

Flammene sto opp fra brystet, og håret begynte å brenne. Skrekkslagen løp hun ut på dansegulvet og rullet seg. Flere gjester kastet seg over for å hjelpe til med å slokke flammene. Politiet ble tilkalt, men fant ingen spor etter de tre mennene.

- Vi har bare fått vage signalement fra øyenvitner, sier polititalsmann Ove Hagerdahl til Expressen.

De er ettersøkt for mordforsøk. På Söder-sykehuset fikk 20-åringen behandling for andre og tredje grads forbrenning på overkroppen og rundt munnen. Huden på brystet er så ødelagt at plastisk kirurgi kan bli nødvendig.

Les også:

Tente fyr på kvinne i bar