Her havarerer SAS-flyet

Luftfartsmyndighetene i Skandinavia setter alle SAS\' fly av typen Dash 8-Q400 på bakken. Se video av flyet da det landet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du opplysninger om ulykken? Ta kontakt med oss på tlf. 24 00 00 00, SMS/MMS 2400 eller e-post 2400@dagbladet.no.(Dagbladet.no): Kort tid etter at hundrevis av De Havilland Dash 8-fly ble friskmeldt etter en rekke uhell med landingsstellet, har det skjedd en ny ulykke. Et SAS-fly under landing på Kastrup i København ligger nå på høyre side ved rullebanen etter at også det fikk trøbbel med landingshjulene, melder Politiken.dk.

Det er SAS-flyet fra Bergen til København, SK2867, som har havarert.

38 passasjerer

Ifølge BT.dk er de 38 passasjerene, herav to spedbarn, evakuert. De samme er de to pilotene og de to kabinansatte. Ingen ble skadd i ulykken.

- Vi har fått inn en sikkerhetsmelding vedrørende vår avgang fra Bergen til Kastrup, sier SAS Norges kommunikasjons-direktør Cathrine Foss Stene til Dagbladet.no.

- Heldigvis kom ingen til skade, sier Foss Stene.

- Hva skjer med passasjerene nå?

- De vil bli debrifet, og det opprettes et pårørendesenter, telefonnummer pårørende kan ringe, vil være klart i løpet av kort tid, sier Stene, som opplyser at alle SAS\' Dash 8-Q400-fly, inkludert SAS-eide Widerøes fly av typen, blir satt på bakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer