STORUTRYKNING:  Ambulanser og helikoptre har rykket ut til ulykken på Flora i Stjørdal der mellom 12 og 15 personer var i bussen som ligger veltet bak til høyre. FOTO: TOR AAGE HANSEN.
STORUTRYKNING: Ambulanser og helikoptre har rykket ut til ulykken på Flora i Stjørdal der mellom 12 og 15 personer var i bussen som ligger veltet bak til høyre. FOTO: TOR AAGE HANSEN.Vis mer

Her havner metallgutta i grøfta

Storalarm etter bussulykke i Stjørdal. 11 til legevakt i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Det var en buss med musikere og hjelpere i to danske og ett svensk metallband som kjørte av E14 i Flora i Stjørdal like før klokka 09 i morges.  Alle 11 om bord har blitt sjekket av legevakta i Stjørdal. Ingen er alvorlig skadd.

Ifølge adressa.no var de to danske bandene Volbeat og The Kanidate og svenske Entombed på vei fra Sundsvall i Sverige til konsert i kveld på Studentersamfundet i Trondheim.

-  Det var først litt spåkforvirring på ulykkesstedet. Det var åtte dansker, to tyskere og en brite i bussen, sier operasjonsleder Svein Olav Bruun i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Storalarm Politi, ambulanser og helikoptre er på vei til Flora i Stjørdal, der en buss med 11 personer om bord har kjørt av E14 og veltet like før klokka 09.

- Hovedredningssentralen i Sør-Norge ble varslet 08.59, og har sendt et Sea King redningshelikopter fra Ørlandet.

- Det er også ambulansehelikopter fra Trondheim på vei, opplyser redningsleder Owe Frøland ved Hovedrednignssentralen på Sola til Dagbladet.

Flere ambulanser fra Meråker og Stjårdal er også på vei til ulykkesstedet.

Tyske turister - De siste meldingene fra ulykkesstedet går ut på at ingen er alvorlig skadd. Alle 11 om bord er kjørt til legevakt for medisinsk sjekk, sier operasjonsleder Svein Olav Bruun i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Tre busser kom østfra da den ene av bussene skled av veien og landet på siden i en sving på en nyasfaltert strekning med løse kanter.

- Passasjerene kom seg etter hvert ut gjennom takluka og frontruta. Det skal ikke ha vært frost eller glatt veibane i området, sier operasjonsleder Bruun.