Båt fikk lik i trålen

Her heises det mystiske liket i land i Båtsfjord

Et sted der ute venter noen på å få vite hva som skjedde med deres kjære. Nå skal politiet forsøke å løse gåten.

LIKFUNN: Da «M/S Remøy» skulle dra inn trålposen torsdag morgen, fant de et lik. Her fraktes den døde i land. Video: Øistein Norum Monsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BÅTSFJORD (Dagbladet): I dag fredag, klokka 14.25, ble den døde personen lastet ned fra «M/S Remøy» ved kaia i Båtsfjord. Avdøde ble lagt inn i en svart begravelsesbil, for videre transport til identifisering i Tromsø.

Om bord på «M/S Remøy» lå liket på dekk, gjemt under en presenning, på vei inn fra Smutthullet til Båtsfjord.. Under presenningen lå det en menneskekropp i delvis oppløsning - bare oljehyra og støvlene var intakte.

På kaia ventet politiet. Saken håndteres av Troms Politidistrikt som igjen får hjelp av Norges fremste ID-jegere fra Kripos. Dermed er det en sjanse for at en familie som har ventet alt for lenge - endelig får svar.

- Det er sannsynligvis en kollega, en sjømann, vi dro om bord, sier kaptein Kjetil Ervik til Dagbladet. Han er glad for å bidra til at en familie nå kanskje kan få en grav å gå til.

- Der ute er det sikkert en kone eller en mor som ikke vet hva som har skjedd, ser Kjetil Ervik.

Dagbladet gjennomgikk i forbindelse med sin artikkelserie om snøkrabbefisket i smutthullet alle dødsulykker i området de senere år. To sjøfolk fra snøkrabbeskipene «Memele» og «Karalius», henholdsvis en russer og en litauer, har falt over bord ikke så langt fra området der funnet er gjort. Ingen av dem ble funnet. Båtene hadde base i Båtsfjord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer