Her henger innbryddstyven og dingler

Tatt på fersken tre etasjer over bakken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Skjærtorsdag rykket politiet ut med store styrker etter at en mann segnet om på gata midt på Grünerløkka i Oslo. Det viste seg at han var blitt stukket ned med kniv.

Offeret var en mann på 38 år med pakistansk opprinnelse. Han fortalte politiet at han var blitt stukket ned i tredje etasje i en leilighet i Markveien like vel.

I dag morges var det igjen aktivitet i leiligheten. Da politiet ble tilkalt, fikk de se at noen hadde brutt seg inn i den plomberte leiligheten. Mens politiet stod inne i bakgården. Forsøkte en av de mistenkte å komme seg ut bakveien. Via stillaset.

Det gikk relativt dårlig. Politiet oppdaget ham og beordret han ned. Han ble så oppskjørtet at han hadde store problemer med å komme seg ned fra tredje etasje. En stund hang han og dinglet i armene før han klarte å få fotfeste på gesimsen til nabobygget. Etter å ha roet seg ned litt, klarte han å komme seg ned. Der stod politiet og ventet.

- Vi arresterte en person. Saken har sammenheng med knivstikkingen i påsken. Åstedet for knivstikkingen var plombert fordi de tekniske undersøkelsene ikke var ferdig. Disse hadde likevel kommet seg inn i leiligheten. En person ble pågrepet for innbruddet, sier operasjonsleder Vidar Julstad til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.