Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her henter politiet ut tyvegods

Fant forlatt bil. Viste seg å inneholde store mengder tyvegods.

AKROBATIKK: Politiet måtte ta seg inn gjennom bilens vindu. Foto: Politiet
AKROBATIKK: Politiet måtte ta seg inn gjennom bilens vindu. Foto: Politiet Vis mer

Politiet på Heimdal, Melhus og Klæbu har fredag gjort beslag av det som beskrives som en større mengde tyvegods. Funnet ble gjort på Heimdal i Trondheim, og var av det mer spesielle slaget.

Opprinnelig gikk meldinga til politiet ut på at en bil var forlatt og nedsnødd på området til en bedrift på Heimdal, skriver politiet på Facebook. Bilen var nedsnødd og uten skilter.

- Patruljen dro til stedet og oppdaget at bilen var lastet full med tyvegods fra et innbrudd på Melhus, som fant sted på kvelden nyttårsaften. Da eierforholdet på bilen var svært uklart og det ikke var noen nøkkel å oppdrive, ble mer kreative metoder tatt i bruk for å få ut godset, skriver politiet videre.

TYVERI: To litauiske menn ble dømt for tyveri av en rekke luksussykler i og rundt Oslo i fjor. Her har de tatt på seg refleksvester for å ikke vekke mistanke. Video: Politiet Vis mer

Måtte klatre inn

Etter å ha fått løsnet et vindu på den forlatte bilen, klarte politiet å ta seg inn i kjøretøyet. Døra lot seg imidlertid ikke åpne, og patruljens minste person måtte dermed til pers.

- Minstemann ble sendt inn for så å lempe tyvegodset ut til en fornøyd eier, opplyser politiet, og legger spøkefullt til:

- Og hvis du lurte på hvorfor betjenten ikke åpnet døra fra innsida, så kan vi berette om at det ikke lot seg gjøre.

Verktøy-funn

Operasjonsleder Solfrid Lægdheim sier fredag kveld til Dagbladet at politiet så langt ikke har klart å spore opp tyvene som sto bak innbruddet. Saken vil bli fulgt opp etter helga.

Lægdheim legger til at det blant annet var store mengder verktøy som ble funnet i bilen.