Her hiver han hunden ned fra en toetasjes balkong

Grusom dyremishandling fanget på film.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sjokkerte motellgjester så på da en mann kastet en hund over en toetasjes balkong i byen Marietta i Georgia, USA.

Ferske overvåkningsbilder viser at mannen først slo til Yorkshire Terrieren, før han skjøv den inn i et lite hundebur og hev den over balkongen.

Opptaket viser at mannen først forsvinner inn på et motellrom, før han kommer ut igjen med hunden i et hundebur, som han så kaster mot bakken.

Bildene ble først frigitt 27. juni.

Var irritert Det lokale politiet i Marietta, hevder ifølge The Daily Mail, at gjerningsmannen kastet hunden over balkongen fordi han var irritert på den.

Like etter skal han ha tuslet ned til parkeringsplassen der hunden landet, plukket den opp og dumpet den i en container som sto på stedet.

Og det var i containeren øyenvitner fant den lille hunden, før de tilkalte en dyrepatrulje.

Usikkert om hunden ville overleve Dyrepatruljen konstaterte raskt at den lille hunden led av flere brukne ben og ryggmargskader.

Det var også usikkert om den ville overleve. The Daily Mail skriver at veterinærer noen dager senere rapporterte hundens tilstand som stabil.

Gjerningsmannen flyktet fra åstedet, men ble siden arrestert i hjemmet sitt i den nærliggende byen Smyrna. Hvis han blir dømt for dyremishandling, vil han få ett til fem års fengsel.