Her holder det på å gå fryktelig galt

Et vogntog ble presset av veien på E18.

PRESSET AV VEIEN: En vogntogsjåfør ble presset av veien av et annet vogntog ved Svartorkjær i Bamble i natt. Ingen personer ble skadet i hendelsen. Video: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til onsdag ble et vogntog presset ut av veien av et annet vogntog på E18 i Bamble i Telemark.

Forbikjøringen, som skjedde ved Svartorkjær, ble fanget opp av kameraet festet til frontruta på en trailer som kjørte bak.

Vogntoget som blir forbikjørt, bråbremser idet sjåføren ser at det kommer et kjøretøy i motsatt retning. Vogntoget havner deretter ut av veien og inn i en lyktestolpe.

Politianmeldt

Ingen personer kom til skade i hendelsen, men vogntogets tilhenger sperret nordgående felt på veien. Politiet var raskt på stedet og fikk fjernet den før trafikken tok seg opp i morgentimene, skriver Porsgrunn Dagblad.

Forbikjøringen vil bli anmeldt av politiet, skriver Telemarksavisa (TA).

Dagbladet har vært i kontakt med operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt. De har ikke anledning til å kommentere hendelser flere dager tilbake i tid.

Operasjonssentralen opplyste til TA onsdag morgen at de snakket med føreren av vogntoget som måtte kjøre av veien. Han har forklart at han ble presset av veien og inn i en lyktestolpe da et annet vogntog foretok en forbikjøring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer