Her holder mora den gråtende gutten fast mens han blir tatovert

Sjokkerende video vekker avsky.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Guttungen, som ser ut til å være rundt fire år gammel, gråter åpenlyst og er redd og forskrekket mens både mora og tatovøren holder ham i fast grep, skriver danske bt.no.

Den litt over et minutt lange videoen går nå verden rundt og vekker skarpe reaksjoner.

- Se! Se! sier mora på spansk til barnet som vrir seg i smerte mens tatovøren lager noe som ser ut som skrift på underarmen hans.

- Sykt - Dette er sykt og forferdelig. Disse menneskene burde fengsles for barnemishandling, raser en bruker på Youtube etter å ha sett den hjerteskjærende videoen.

Ifølge britiske The Sun skal mor og sønn fra Mexico, mens et flertall av nettkilder oppgir at de er fra Puerto Rico.

Den stakkars guttungen får trolig tatovert «666» på underarmen, ifølge den anerkjente kanadiske nyhetsbloggeren Shannon Laratt. Laratt antyder i bloggen sin at mora kan tilhøre den semikristne sekten «Growing in Grace», men dette er ikke bekreftet informasjon.

Den nye Jesus Uansett er det ikke uvanlig i denne sekten å få tatovert de tre sekstallene på underarmen som et tegn på at man er velsignet av Jesus.

Og, ifølge bloggeren, skal de spansktalende voksne i videoen også snakke om at den vesle gutten nå er «velsignet av Jesus».

«Growing in Grace»-bevegelsen ble startet av José Luis de Jesús fra Puerto Rico som hevder å være den nye Jesus. Grunnleggeren har selv «666» tatovert på underarmen.