- Her holdt Juha (44) milliardærdatteren fanget

Mens den mistenkte politikeren gikk på skolefest og smilte til naboene.

- HOLDT FANGET HER: I en leilighet i denne bygningen i Åbo skal 26 år gamle Minna Nurminen ha blitt holdt fanget i o cirka to uker. Leiligheten ligger cirka en to timer lang kjøretur fra hennes hjem i Helsinki. Foto: ATTE KAJOVA
- HOLDT FANGET HER: I en leilighet i denne bygningen i Åbo skal 26 år gamle Minna Nurminen ha blitt holdt fanget i o cirka to uker. Leiligheten ligger cirka en to timer lang kjøretur fra hennes hjem i Helsinki. Foto: ATTE KAJOVA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Personen som mistenkes for å ha kidnappet og holdt den finske milliardærdatteren Minna Nurminen (26) fanget i to og en halv uke i Åbo, identifiseres som politiker og forretningsadvokat Juha Turunen (44).

Trebarnspappaen stilte til lokalvalg for det sosialdemokratiske partiet SDP i fjor, men vant ikke fram.

Familien til den kidnappede kvinnen valgte å betale løsepenger i håp om at hun skulle bli sluppet fri. Løsesummen er ikke offentlig bekrefter, men skal dreie seg om beløp opp mot ti millioner euro.

Var han alene?Under avhentingen av pengene gikk noe galt og flere bunker med sedler lå igjen ved stedet. 12 timer senere ble Nurminen funnet i sjokk i et skogholt natt til lørdag. I samme tidsrom ble Turunen pågrepet.

26-åringen skal være kjæreste med en nordmann fra Rogaland. Han har vært i Finland og fulgt dramaet de siste ukene, meldte VGNett i går kveld.

I dag fortsetter finsk politi etterforskningen i saken som har rystet finnene de siste to og en halv ukene.

Politiet kartlegger hendelsesforløpet og undersøker nå om politikeren var alene om ugjerningen, ifølge den finske avisa Hufvudstadsbladet, HBI.fi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer