Her hopper han av karusellen

Venninner ble vitne til drama på Norway Cup. - Vi ble livredde, sier de.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En venninnegjeng som moret seg på Norway Cup-tivoliet, havnet ufrivillig midt oppe i et drama under en tur med karusellen «Tekoppen»: En gutt kom seg plutselig ut av koppen han satt i, og havnet til slutt i gjerdet på karusellen.

- Vi ble veldig redde, forteller Sara Hammer (14), Mille Botner (9), søsteren Marte Botner (13) og Tone Haugan Ovenberg (12).

- Kom med gruppeJentene fra Lambertseter og Nordstrand i Oslo var på Ekebergsletta fordi Marte og Tone deltar på cupen som fotballspillere. Sara, Mille og Tone tok karusellen, mens Marte filmet.

- Gutten kom med ei gruppe utviklingshemmede, og ble satt alene i en kopp, mens ei jente fra gruppa ble satt i en annen. Under andre runde av turen gikk sikkerhetsbøylen opp, og gutten ble sittende presset mot veggen uten noe å holde fast i, sier jentene til Dagbladet.

- Vi ropte «Stopp!» uten at noe skjedde. Så hørte vi et høyt smell, og da hadde gutten havnet i gjerdet.

Karusellen ble da stoppet.

- Vi ble livredde, vi visste jo ikke hva som hadde skjedd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer