Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her hopper mammahunden i vannet for å redde valpen sin

Rørende vakker video går verden rundt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Nyheter og videoer fra dyrenes verden er en suksesshistorie på nettet, særlig når dyrene tar steget over i roller som vanligvis er forbeholdt oss mennesker.

Videoen du kan se over er et godt eksempel på dette. En golden retriever-mor gjør sitt beste for å redde valpen sin, som er på dypt vann ute i et basseng.

Den lille valpen klarer rett og slett ikke å komme seg opp fra vannet, da griper mamma inn og tar på seg rollen som badevakt.

Golden retriever-mora hopper fryktløs ut i det våte elementet, og svømmer bort til valpen som er i trøbbel.

Etter iherdige forsøk på å få den lille valpen i trygghet, må imidlertid badevakta erkjenne at det ikke er så lett å dytte den lille opp av bassenget.

Men mamma gir ikke opp valpen sin så lett. I stor fart kommer den seg selv opp av vannet, før den løfter valpen ut etter nakkeskinnet.

Mora ser ut til å være litt småirritert på den lille valpen sin, og vil iallfall sørge for at han ikke faller ut i vannet igjen. For etter å ha dratt valpen opp på gresset stopper hun ikke før valpen er langt unna bassenget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling