Her hopper mammahunden i vannet for å redde valpen sin

Rørende vakker video går verden rundt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nyheter og videoer fra dyrenes verden er en suksesshistorie på nettet, særlig når dyrene tar steget over i roller som vanligvis er forbeholdt oss mennesker.

Videoen du kan se over er et godt eksempel på dette. En golden retriever-mor gjør sitt beste for å redde valpen sin, som er på dypt vann ute i et basseng.

Den lille valpen klarer rett og slett ikke å komme seg opp fra vannet, da griper mamma inn og tar på seg rollen som badevakt.

Golden retriever-mora hopper fryktløs ut i det våte elementet, og svømmer bort til valpen som er i trøbbel.

Etter iherdige forsøk på å få den lille valpen i trygghet, må imidlertid badevakta erkjenne at det ikke er så lett å dytte den lille opp av bassenget.

Men mamma gir ikke opp valpen sin så lett. I stor fart kommer den seg selv opp av vannet, før den løfter valpen ut etter nakkeskinnet.

Mora ser ut til å være litt småirritert på den lille valpen sin, og vil iallfall sørge for at han ikke faller ut i vannet igjen. For etter å ha dratt valpen opp på gresset stopper hun ikke før valpen er langt unna bassenget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer