Her hoppet mannen fra toget og inn i tigerburet

- Tigeren gjorde ikke noe galt, sier sjefen for Bronx Zoo og tar kattedyret i forsvar etter at den maltrakterte en 25 år gammel mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En 25 år gammel mann som hoppet  over et gjerde og inn i tigerburet i Bronx Zoo, ligger nå kritisk skadd på sykehus. Inne i tigerburet ble mannen angrepet av en 181-kilo tung sibirsk tiger. Han ble bitt og kraftig oppskrapet og det er fremdeles uklart hvorvidt mannens ene bein må amputeres.

Nå tar Jim Beheny, direktør for Bronx Zoo, for den 11 år gamle sibirske tigeren i forsvar.

- Tigeren gjorde ingenting galt i denne situasjonen, sier Jim Breheny, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Breheny roser de ansatte ved dyreparken som ved hjelp av en brannslukker klarte å skremme bort tigeren.

FORSVARER TIGEREN: Jim Breheny er direktør for Bronx Zoo og mener tigeren ikke kan skyldes for hendelsen der en 25 år gammel mann ble hardt skadet av en tiger.
FORSVARER TIGEREN: Jim Breheny er direktør for Bronx Zoo og mener tigeren ikke kan skyldes for hendelsen der en 25 år gammel mann ble hardt skadet av en tiger. Vis mer

- Dette er en forferdelig situasjon, men det er alikevel en god dag her i dyreparken. Kattedyret er fremdeles i live og vi klarte å dra denne karen ut av buret, og han er fremdeles i live. De ansatte gjorde en eksemplarisk jobb i dag, sier Breheny.

Breheny sier til CNN at hvis tigeren virkelig ville skade mannen, så hadde den nok av tid til å gjøre det på.

Tigeren vil ikke bli avlivet etter hendelsen som skjedde fredag ettermiddag.

ÅSTEDET: Her ble mannen angrepet av den sibirske tigeren, etter at han kastet seg fra et turist-tog, over gjerdet og inn i innhegningen der tigerene holder til.
ÅSTEDET: Her ble mannen angrepet av den sibirske tigeren, etter at han kastet seg fra et turist-tog, over gjerdet og inn i innhegningen der tigerene holder til. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer