Her hører Fred (96) for første gang sangen han har skrevet til sin avdøde kone Lorraine

Klarer ikke holde tårene tilbake når han får på seg øreklokkene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

236 000 mennesker har på tre dager garantert fått en klump i halsen.

Historien om 96-åringen, som skrev en kjærlighetssang til sin avdøde kone og vant en låtkskriverkonkurranse, går verden rundt.

Da Fred Stobaugh i april mistet sin kjære kone gjennom 73 år, satte han seg ned med penn og papir, skriver avisa Daily Mail.

Han skrev en kjærlighetssang til sin avdøde kone og sendte teksten til en låtskriverkonkurranse som var avertert i avisen i Illinois i USA.

Teksten gikk rett hjem Da produsentene åpnet brevet fra Fred og leste sangteksten til «Sweet Lorraine», gikk det rett i hjertet.

- Fred skrev i brevet at han ikke var musiker, og slettes ikke en god sanger. Han skrev også om tapet av sin kone, og sangteksten om henne var rett og slett utrolig rørende, sier produsent Jacob Colgan.

I videoen over forteller Fred om hvordan han møtte sin kjære for første gang.

- Hun var den vakreste kvinnen jeg noensinne hadde sett. Jeg ble forelsket i henne første gangen jeg la mitt blikk på henne, sier Fred om sin avdøde Lorraine, som på den tiden serverte mat fra en bod i hjembyen, skriver Abcnyheter.

Låten har blitt netthit Produksjonsselskapet valgte å produsere sangen til Fred, og produsent Colgan forteller til avisa Daily Mail at han var nervøs for å lage en sang av en tekst som betydde så mye for 96-åringen.

I videoen over kan du se det rørende øyeblikket når Fred for første gang hører utkastet av sangen «Sweet Lorraine». 96-åringen klarer ikke holde tårene tilbake.

Kommentarene på videoen, som har blitt publisert av Green Shoe Studio, har haglet de siste dagene.

Dette er blant kommentarene som har kommet:

«Dette er ekte kjærlighet»

«En vakker historie. Jeg gråt gjennom hele filmen. For en inspirasjon»

«Du gjør en forskjell, Fred»

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer