Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her hypnotiserer han kassadama til å gi fra seg pengene

Italiensk politi jakter på angivelig hypnoseraner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Italiensk politi har frigitt overvåkningsbilder av det de mistenker er en raner av den virkelig frekke sorten.

- Se meg inn i øynene

Ifølge det italienske nyhetsbyrået Ansa, skal en mann ha stilt seg pent og rolig i butikkøen i et supermarket i Ancona og ventet på sin tur i kassa. Deretter skal han bedt kassadama om å veksle en 100-euro-seddel.

Da hun åpnet kassa, skal mannen angivelig ha satt henne i transe og hypnotisert henne, slik at han umerkelig kunne gå fra butikken med en god slump penger.

Politiet håper at frigivelsen av overvåkingsbildene skal hjelpe dem i jakten på den angivelige hypnoseraneren som slo til sist torsdag i den italienske byen.

Ifølge BBC er ikke kassadama på supermarkedet i Ancona hypnoseranerens første offer.

Butikkansatte har rapportert om flere tidligere episoder som alle har det til felles at den hypnosekyndige skurken har lent seg over disken og sagt «se meg inn i øynene».

Deretter har de oppdaget at kassa er tømt.

image: Her hypnotiserer han kassadama til å gi fra seg pengene

6500 kroner

- Kassadama ble stilt spørsmål knyttet til noen pengesedler. Hun åpnet kassa mens mannen forsynte seg på en veldig naturlig måte, sier en talskvinne for det italienske politiet ifølge Sky Italia.

Politiet mistenker at hypnoseraneren skal jobbe sammen med en kvinne. Hun er observert spaserende ut av supermarkedet, like etter den angivelige hypnoseraneren.

Kassadama som skal ha blitt hypnotisert, hadde ingen aning om at hun var blitt ranet. Men da de stengte for kvelden, manglet rundt 6500 kroner i kassa.

- Når jeg tenker tilbake på det, fortoner det hele seg som fryktelig rart, sier hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media