Her intervjuer fransk TV mannen ved siden av sin døde kone. Det har fått hele Frankrike til å rase

«Kutt signalene».

RASER MOT FRANSK TV: På franskmenns TV-er i natt, rullet det nemlig et 30 sekunder langt intervju med en mann som sitter på bakken ved siden av det France 2 presenterte som hans døde kone. Foto: Twitter
RASER MOT FRANSK TV: På franskmenns TV-er i natt, rullet det nemlig et 30 sekunder langt intervju med en mann som sitter på bakken ved siden av det France 2 presenterte som hans døde kone. Foto: Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rett etter det dødelige angrepet mot Bastille-dag-feiringen i Nice sent torsdag kveld, flommet franske og internasjonale medier over av grufulle bilder og videoer av selve hendelsen og de tragiske følgene.

Også på sosiale medier som Twitter, sirkulerte det bilder og videoer som demonstrerte nøyaktig hvor katastrofalt angrepet som krevde 84 menneskeliv var.

Noen medier gikk også for langt.

Raser mot fransk TV

Kort tid etter at den mistenkte den mistenkte terroristen Mohamed Lahouaiej Bouhlel, en 31 år gammel fransk-tunisier, meide ned flere titalls mennesker med en lastebil, gjorde TV-kanalen France 2 et intervju som har fått hele Frankrike til å rase, skriver Le Monde.

France 2 er en del av France Télévisions, det statlige franske fjernsynsselskapet.

På franskmenns TV-er i natt, rullet det nemlig et 30 sekunder langt intervju med en mann som sitter på bakken ved siden av det France 2 presenterte som hans døde kone.

Kona ligger under et hvitt og et gult teppe. Hånda til mannen fører blikket mot den livløse kroppen som ligger tildekket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer