Her kan Bill Clinton ha brutt valgloven

Besøkte valglokale.

VALGKAMP: Tidligere president Bill Clinton driver valgkamp for sin kone Hillary i Massachusets. Her er han på det omstridte besøket til et valglokale i byen West Roxbury. Foto: Shira Schoenberg/ The Republican of Springfield, Mass
VALGKAMP: Tidligere president Bill Clinton driver valgkamp for sin kone Hillary i Massachusets. Her er han på det omstridte besøket til et valglokale i byen West Roxbury. Foto: Shira Schoenberg/ The Republican of Springfield, Mass Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Bill Clinton drev valgkamp for sin kone i Massachusets i går kan han ha gjort noe som innebærer et brudd på valglovene i staten. Eller drev han valgkamp da han dukket opp i et valglokale og hilset velgere og de frivillige som jobbet der? Det er det sentrale spørsmålet.

For i følge de strenge valglovene i Massachusets er det valgkampfri sone 46 meter (150 fot) rundt et valglokale.

Bill Clinton kom i følge MassLive til Holy Name Church gymnasium i byen West Roxbury i en stor SUV. Han vinket til folkemengden, poserte for bilder og kysset en gammel dame på hodet.

I løpet av 45 minutter i valglokalet håndhilste han og gjentok igjen og igjen: «Hei hvordan har du det» og «så godt å se deg».Han signerte til og med en Hillary Clinton-plakat og rakk å hilse på en dame som sa hun var 104 år gammel.

På kanten Den tidligere presidenten skjønte nok at han gjorde noe på grensen av loven, for da en dame ville ta et bilde sammen med ham inne i valglokalet sa han:

- Så lenge vi ikke bryter noen valglover.

Clinton kom til valglokalet sammen med Bostons borgermester Marty Walsh.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer