Sommer og sol?

Her kan det bli 20 grader til helga

Det blir høyere temperaturer over hele landet framover. Østlandet og Sørlandet får det varmest.

SOL: Befinner du deg på Østlandet eller Sørlandet til helga er du blant dem som kan nyte livet ute i sola. Foto: Vidar Ruud /NTB Scanpix
SOL: Befinner du deg på Østlandet eller Sørlandet til helga er du blant dem som kan nyte livet ute i sola. Foto: Vidar Ruud /NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Generelt ser det ut til at det kommer varmluft fra sør. Mange steder kan det bli opp til 20 grader, men det kan likevel bli skyet og regnbyger, blant annet på Nordvestlandet, sier Justyna Wodziczko, statsmeteorolog ved Meteorologisk institutt til Dagbladet.

Hun spår finere temperaturer over hele landet.

- Østlandet blir værvinneren. Det blir ganske vårlig fra torsdag til og med helga. Sørlandet og Østlandet kan få litt vind, men det kommer ikke til å bli nedbør, sier hun.

Ifølge Wodziczko vil det i Oslo være mer kjølig i begynnelsen av uka, men fra onsdag og nærmere helga vil gradene stige. Det kan bli skyer og tåke, men samtidig være mildt og vårlig, ifølge meteorologen.

- Temperaturene vil generelt ligge over 15 grader. Fra onsdag og utover kan det bli 20 grader, men dette er avhengig av vind, sier hun.

Milde temperaturer

Temperaturene blir også behagelige på Sørlandet. Eksempelvis i Kristiansand vil temperaturene øke til mellom 14 og 15 grader fra onsdag, men synke igjen til rundt 12 grader på søndag.

Det blir også mildere på Vestlandet og i Midt-Norge, selv om det forventes nedbør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer