Her kan drapsgåten løses

Politiet tror svaret på drapsgåten i Kongsvinger ligger i denne stua på 31 kvadratmeter. Venner av offeret har avgitt finger- og fotavtrykk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONGSVINGER (Dagbladet): Millimeter for millimeter saumfarer kriminalteknikerne stua til drapsofferet Cathrine Halvorsen (34).

Etterforskerne tror mannen som overfalt og drepte den handikappede kvinnen, har lagt igjen biologiske spor som kan knytte ham til ugjerningen.

Håper på DNA-spor

Bildene Dagbladet trykker i dag, viser kriminalteknikere fra Kripos og Hedmark politidistrikt mens de undersøker inventaret i stua og verandadøra i leiligheten til 34-åringen. Cathrine ble drept i stua.

Politiet i Hedmark har allerede sendt en rekke tekniske spor til analyse ved Kripos-laboratoriet i Oslo. De første svarene kan etterforskerne få i løpet av få dager. Politiet håper de sitter igjen med en fullkommen DNA-profil fra drapsmannen.

Tar fot- og fingeravtrykk

- Vi håper å finne tekniske spor som kan koble en gjerningsmann til stedet. Vi kan få en raskere avklaring dersom dette er tilfelle, sier politiadvokat Rolf Thoresen ved Hedmark politidistrikt.

Venner av Cathrine var i går på politihuset for å avgi finger- og fotavtrykk. Politiet vil sammenlikne vennenes avtrykk med avtrykk de finner i leiligheten. Slik kan de metodisk sjekke personer ut av saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer